Prelucrarea datelor cu caracter personal

Marco Cremeria in calitate proprietar al website-ului https://www.marco-cremeria.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui utilizator care viziteaza acest site in vederea efectuarii comenzilor si rezervarilor online.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 – Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si a Legii de punere in aplicare a prevederilor GDPR, Marco Cremeria are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra prin completarea formularului de rezervare( https://www.marco-cremeria.ro/rezervari ) sau a formularului din pagina de finalizare comanda.

Marco Cremeria se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul paginii web https://www.marco-cremeria.ro prin efectuarea comenzilor si rezervarilor online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Datale colectate si/sau prelucrate:

– nume;
– prenume;
– telefon;
– adresa;
– adresa de e-mail;

Putem folosi adresa dvs de email sau numarul de telefon pentru a va contacta atunci cand apar oferte si promotii care va pot interesa.

Daca doriti sa nu mai fiti contactat, va rugam trimiteti un email la adresa: marcocremeriapitesti@gmail.com impreuna cu toate datele de identificare.